Изберете страница

Sim Sensitive

Sim Sensitive e марка на добре познатия европейски производител на козметика Sim Finland Oy. Това е една от малкото марки, които произвеждат продукти, които са подходящи за хора, страдащи от алергии.

За марката
В продължение на много години, жените по света използват козметичните продукти, произведени от известната финландска марка Sim Sensitive. Всички продукти са произведени в Европа от най-известният производител на лечебни и козметични продукти Sim Finland Oy.

Кратка история на марката
Високото качество на продуктите, произведени под името Sim Sensitive се дължи на няколко фактора. Първия, в основата козметиката са компоненти изключително от естествен произход. Втория фактор, продуктите са произведени в един от най-екологичните райони на Скандинавия. Третия, хипоалергенния характер на козметиката. И накрая, четвърто, невероятната лекота на използване и винаги очакващо добрия резултат.
Косметиката на марката Sim Sensitive е осъзнат избор на тези, които ценят екологията и традиционно високото ниво на финландската козметика. Sim Sensitive e един от малкото козметични брандове в света, които произвеждат продукти, които са подходящи за хора, страдащи от козметични алергии.

Гамата от продукти
Линията на продукти, продавани под марката Sim Sensitive включва средства за лечение на скалпа и косата, линия за изискан стайлинг и професионални продукти за грижа за коса, професионални продукти за къдрене и боядисване. В допълнение, специалистите на финландската компания са разработили продукти с високо качество за тен и линия продукти за хигиена.

Страна на марката
Финландия