Изберете страница

Indola

Професионалната козметика за коса Indola спечелила любовта на фризьорите и потребителите в цял свят се отличава с прекрасно немско качество, атрактивна цена и широка гама!

Компанията Indola, основана през 1929 г., работи в тясно сътрудничество с фризьорите, и в съответствие с техните желания и съвети постоянно подобрява своите продукти и разширява гамата! Колекцията на Indola Professional включва всички основни групи продукти за професионална грижа и лечение, оцветяване и тониране, стайлинг и къдрене.

В състава на козметиката за коса Indola влизат множество активни натурални съставки, чиито комбиниран ефект, прави чудеса с косата. Вие ще забележите, положителните резултати веднага след първото им прилагане – косата ви, ще изглежда здрава, красива, еластична и блестяща!

Професионалната козметика Indola Professional е предназначена за използване в салони и предлага на фризьорита неограничени възможности за творчество! Ефективността и лекотата на използване ги прави популярни за използване и у дома!