Изберете страница

Eugene Perma

За марката
Eugene Perma e водеща френска компания за производство на продукти за здравето и красотата на косата – представяйки пълна гама от професионални продукти: най-голямата гама от нюанси на цветовете (постоянни, полутрайни, отенъчни, оцветители за кичури), широка гама продукти за стайлинг и продукти за грижа и лечение на косата, три вида къдрини и средства за изправяне на естествено къдрава коса. Широката гама от продукти успешно се използва в професионалните елитни салони, както и у дома.

Кратка история на марката
Историята на компанията Eugene Perma започва в края на XIX век, когато двамата фризьори Йожен Сутер, (Eugene Sutter) и Жул Леклабарт (Jules Leclabart), посветили се на индустрията за красота, създават паралелно двете компании: EUGENE GALLIA и PERMA PARIS.

През 1898 г. Жул Леклабарт организира семинар за производство на перуки, близо до Париж. Той също така създава и първата маша. През 20-те години, Йожен Сутер, който живеел в Лондон, предлага система за трайно къдрене, която веднага се утвърждава сред най-известните топ фризьори в Европа. Следвоенните къдрици и кичури са заслуга на къдрините на Йожен. Скоро централния офис на компанията се мести във Франция.

През 1927 г. компанията Eugene Gallia пуска първият продукт на пазара за грижа за косата – крем BIOREN (BIORENE).

В края на 40-те и Eugene Gallia и Perma Paris започват да си сътрудничат и инвестират в построяването на фабрика в град Реймс за производство на козметика за коса.

През 1950 г., техните бои за коса, с използването на нови технологии оцветяване, зашемяват обществеността с богата си палитра от цветове и впечатляващи резултати на цветовете, които напълно запазвали здравето и красотата на косата.

През 1995 г. тези две дружества, които са запазили до тогава своите изключителни козметични формули, както и управление и маркетинг стратегии се обединяват, като се нарича от този момент нататък Eugene Perma.

Гамата от продукти
В момента, компанията Eugene Perma Париж предлага огромна гама от професионални козметични продукти, насочени към различните нужди на хора от всяка възраст и пол. На първо място, това са широката гама от цветове с богата палитра от нюанси, (Carmen Ultime – трайна боя за коса, Petrole Hahn Coloration – боя за коса за мъже, Yzae – безамонячна трайна боя за коса, Safranissim’oh – полутрайна безамоняча боя, Blush Satine -директен оцветител със съдържание на чисти пигменти и Blush Care – боя маска). Изключителната серия от изсветляващи продукти Solaris DHD, позволяваща достигане на дълбоко (до 7 тона) и в същото време меко изсветляване, което не уврежда структурата на косъма. Висококачествени средства за къдрене или изправяне на косата, които включват както традиционни алкални съставки така и средства с неутрално ниво на рН (Attentive, Volubilis, Toniform). Класически технически професионални продукти за грижа за косата Equivital. Продукти за професионални салони и домашна употреба премиум клас Cycle Vital. Иновативни линии за стайлинг Artist(e) и Prestance, ви позволява да създадете най-дръзките и невероятна ефекти във фризьорството. Специална серия само за мъже рН Pro предназначена за лечение и стайлинг за различните видове мъжка коса. Уникалната LUXURY SPA-линия Essentiel, която включва най-доброто от това, което ни дава природата.

Страна на марката
Франция