Изберете страница

Мъжът не трябва да е съсредоточен изцяло върху дрехите, които носи. Той определено трябва да има и прическа, която да му придаде завършен вид, a какъв по-добър начин да я създаде от това да знае перфектния продукт за стилизиране на косата. Познаването на съвременните прически не е достатъчно. Важно е да сте в крак с най-новите модни тенденции в комбинация с подходящата прическа.

С времето прическите за мъже постоянно се променят. Ако забележите, най-добре облечените мъже се ориентират към по-модерни прически. При това те успяват да запазят своите уникални черти, докато възприемат най-новата тенденция. В този случай, трябва да знаете кой стайлинг продукт за коса ще бъде най-подходящ за новата ви прическа.

Брилянтин
Ако имате „небрежен“ вид, брилянтинът е най-добрия избор. Малко количество би било достатъчно, за да придадете плътност и форма на косата си. Използвайте брилянтин със средна фиксация, за да държи кичурите коса заедно. Можете да видите Ед Уестуик, Марк Ронсън и Робърт Патинсън стилизирани с брилянтин.

Пяна
Това е продукт, който е подходящ за всяка прическа. Нанесена на мокра коса, пяната ще ви даде бляскав и елегантен външен вид, докато върху суха коса, можете да оформяте прическата си така, както искате. Тя също така ще запази косата ви на място през деня, без какъвто и да е лепкав остатък. След нанасяне на малко количество пяна, можете да изсушите косата с голяма кръгла четка. Знаменитости като Лапо Елкан, Райън Рейнолдс и Джеймс Франко използват такива продукти.

Гел
Ще успеете да фиксирате всеки тип коса, ако използвате добър гел. Можете да го използвате при различни техники за прически. Взимате в едната ръка количество от гела колкото монета и го разпределяте между пръстите на двете си ръце, след което нанасяте на влажна, подсушена с кърпа коса. С използването на гел ще е сигурно, че дори при силен и бурен вятър прическата ви няма да пострада. Моята препоръка тук е American Crew Стайлинг гел. Cтилизирани с гел често може да забележите знаменитости като Брад Пит, Джейк Гиленхал и Джон Хам.

Лак за коса
Блясък, обем и гъвкавост отвъд просто задържащата сила. Моята препоръка тук, е всепризнатият TIGI Catwalk Your Highness Thickening Gel Crème. Само с няколко впръсквания можете да създадете желания външен вид, без да си цапате ръце. Леонардо ди Каприо, Джордж Клуни и Хавиер Бардем често използват лак за коса.