Изберете страница

Лореал

Френската компания L´Oréal, основана през 1907 г., днес е един от лидерите на международния пазар на козметични продукти. Именно на учени от компанията L´Oreal принадлежат много открития в областта на козметологията.

За марката
Към днешна дата, корпорацията Лореал включва разнообразие от марки, включително марки известни на всички нас като Garnier Lancome, Vichy, Ralph Lauren, Maybelline, L´Oreal Paris, L´Oreal Professionnel и много други, предназначени за различните вкусове и нужди на клиентите.

Кратка история на марката
Френската компания L´Oréal Paris Make-up е основана през 1907 г. от химика Йожен Шулер, днес е един от лидерите на международния пазар на козметични продукти. Научните им лаборатории са разположени в 17 научно-изследователски центрове, и там работят повече от 2500 учени. Това е гаранция за отлично качество и щателна проверка на всички продукти. Именно благодарение на разработките на учените на компанията Лореал принадлежат много открития в областта на подобряване на козметика, което годишно, месечно и ежедневно потвърждават на милионите клиенти по целия свят, които предпочитат марката.

Гамата от продукти
Всеки от нас може да намери в богатия асортимент от козметика L´Oreal точно това, което му трябва. Богата гама включва средства за грижа за кожата за различните възрастови групи, средства за грижа за тялото и грижа за косата, слънце защитни продукти, декоративна козметика, парфюми и много много повече. Постоянното актуализиране на асортимента и най-високо качество, проверено с времето и изпробвано от милионите потребители позволява да задоволят вкуса на всеки, и дори най-взискателните клиенти!

Страна на марката
Франция