Изберете страница

L’Oreal предлага голям избор от продукти за коса, с които със сигурност ще имате сияйна коса, с блестящ цвят и забележителен обем. Освен това, продуктите на L’Oreal можете лесно да намерите в близкия магазин на достъпна цена.

L’Oreal предлага продукти за мъже, жени и дори за деца. Разбира се, основните продукти са шампоани и балсами. Тъй като L’Oreal иска да предложи на своите клиенти разнообразие, те предлагат различни линии като част от тяхната марка.

Natures Therapy е серия, която се състои от шампоан, балсам, продукти за третиране на косата и скалпа и стилизиращи продукти. Тези продукти са специално разработени за увредена, суха или третирана коса. Те подхранват, подсилват, възстановяват и укрепват косата. Продуктите на Natures Therapy съдържат натурални масла, протеини, растителни екстракти и витамини.

Everpure е серия от шампоан и балсам, които ще запазят цвета на косата ви дори и след 32 измивания. А можете да изберете и между три серии: хидратиращи шампоан и балсам Everpure; шампоан и балсам Everpure, придаващи гладкост на косата и шампоан и балсам Everpure за обем.

Eversleek е серия, която ви гарантира 48 часа контрол на вашите къдрици. Тази линия се състои от шампоан и балсам за интензивна грижа Eversleek; възстановяващ и изглаждащ шампоан и бласам Eversleek; балсам за много гладка коса Eversleek; крем без измиване, който предпазва косата от влага Eversleek и крем-серум за укротяване на къдрици Eversleek.

Everstrong е серия от подсилващи продукти за коса, които гарантират забележителни резултати след само едно измиване. Серията има три вида шампоани и балсами: хидратиращи шампоан и балсам Everstrong; подсилващи шампоан и балсам Everstong и възстановяващи шампоан и балсам Everstrong.

L’Oreal Kids са продукти, специално разработени за нуждите на децата. Тази линия е създадена, за да осигури на децата нежно и безопасно измиване, съчетано със забавни аромати и цветни опаковки. Част от ароматите на продуктите от тази серия са ягода, боровинка, ябълка, манго и портокал. Ето и едно допълнение, в което децата ще се влюбят. Периодично L’Oreal предлага тези шампоани в опаковки, обрисувани с любимите техни герои от филми като Колите, Играта на играчките, Шрек и др.

Vive Pro е серия, която предлага експертна грижа за красива коса. Серията се състои от различни шампоани и балсами, разделени на категории Vive Pro Color – за боядисана коса , Vive Pro Nutri Gloss – за подхранване, Vive Pro Hydra Gloss – за хидратиране, Vive Pro Glossy Volume – за обем, and Vive Pro Smooth Gloss – за гладка коса.

Vive Pro for Men е серия, създадена за мъже. Серията съдържа три продукта: Шампоан за сгъстяване на косата Vive Pro for Men, 2 в 1 шампоан и балсам за сгъстяване на косата Vive Pro for Men и комплект от шампоан, балсам и душ гел Vive Pro for Men

L’Oreal предлага разнообразие от продукти за грижа за косата, които са специално разработени за да придадат на косата ви желания от вас вид.