Изберете страница


Безпокоите се, че косата ви е изтънена? Не търсете повече, защото вече намерихте L’Oreal Serie Expert Aminexil Advanced. Това е една революционна програма, която съдържа двойно действаща формула, която е доказала, че може да се бори с изтъняването на косата. Това е често срещан проблем сред 52% от мъжете и 76% от жените, така че бъдете сигурни, че това не се случва само на вас.

Изтъняването на косата не е свързано само с естествения процес на остаряване, а има и много други фактори, които могат да повлияят, започвайки от наследственост, хормонални промени, лекарства (включително и химиотерапия), дори и емоционални фактори като стрес, умора или шок.

L’Oreal Serie Expert Aminexil Advanced е двойно действаща програма срещу изтъняване с Aminexil и Омега-6 подхранващ комплекс. Омега 6 (познат като витамин F) е богат подхранващ комплекс, който се трансформира в серамиди (естествената съставка на вашата коса) и действа върху корените на косата, за да стимулира растежа. Aminexil-ът действа в посока поддържане на гъвкавостта и еластичността на космените фоликули и подпомага на отделите косъмчета да се „ закотвят“ по-стабилно в скалпа.

Когато говорим за косопада не можем да не споменем, че няма много неща, които се свързват с ценността на човека, както е количеството коса на главата му. Няма друга част от тялото, която да е толкова сериозно рекламирана като едно от трите неща (спортна кола, дебел портфейл и гъста коса), които помагат могат да впечатлят една жена. Това е едното от нещата, които рекламите ни внушават заедно с перфектното бръснене. Аз нямам проблеми в това отношение, но с течение на годините много мъже се сбогуват с голяма част от окосмяването на главата. Не е нужно да ви напомням, че има много марки и продукти на пазара в момента, които обещават възстановяване на растежа на косата и възвръщане на жизнеността й в рамките на дни. Ако сте решили да похарчите пари в това начинание, по-добре да го направите за качествен продукт, който съдържа научно доказани съставки, които спомагат за растежа на косата.

L’Oreal Aminexil е един от продуктите на пазара представяни от фирмата, тъй като тя има и други подобни, които печелят от същото научно ноу-хау, което доказва че действат. Все пак не бива да забравяме, че това са лабораторни тестове и няма такъв продукт (скъп или не), който ще ви направи косата ви да изглежда така, както когато бяхте на 21г. Това, което може да се постигне на сегашния етап, е да се стимулират космените фоликули да произвеждат по-силна коса, тя да бъде подхранвана отвътре докато расте и да се предпазва тази коса, която вече имаме. Това е нещо, в което искам да вярвам и затова накарах баща си да пробва този продукт.

Много е лесен за ползване, просто махате сивата капачка и нанасяте върху суха или леко влажна коса, масажирайки продукта в склапа, както е показано на вътрешната страна на кутийката.

Не отмивайте продукта, а го оставете да действа. Има достатъчно количество във всяко шишенце (6 мл), за да може да попие в цялата ви коса и скалп. Тъй като омазнява силно косата, необходимо е да я миете през ден, иначе ще получите сърбеж по скалпа.

Дали действа? До момента виждаме, че се случва нещо, макар че нямахме достатъчно от тези шишенца, за да можем да завършим пълен цикъл на лечение. Тъй като косата не расте толкова бързо, не можем да оценим пълните качества на продукта, но баща ми каза, че забелязва по-малко косми по четката си след вчесване. Продуктът подобри жизнеността на косата му като цяло, тя стана по-мека и по-лесна за оформяне. Най-голямата изненада беше чувството на сърбеж след два дни използване на терапията – „Сякаш наистина достигаше до корените на косата, за да може да ги накара да растат и да си свършат работата.“ Продуктът наистина действа, но изисква време и търпение.

Ние комбинирахме това лечение заедно с друг продукт срещу косопад на L’Oreal, който се нанася през деня и баща ми много го харесваше, защото даде моментални резултати, така че вече знам какво да му взема за Коледа.